Contact Opnemen

Gedroogde appeltjes onder een custarddeken

Prijs:0.00EUR

Ingredi├źnten:

  • 100 gram gedroogde appeltjes

  • kaneelpoeder

  • aardappelmeel

  • 50 gram suiker

  • 1/2 liter melk

  • 30 gram custardpoeder

 

Bereiding:

Laat de gedroogde appeltjes gedurende 1 nacht in koud water opwellen

Kook de appeltjes gaar in het welwater met 25 gram suiker en een beetje kaneelpoeder

Als de ze gaar zijn het kookvocht licht afbinden met aardappelmeel

Los de custardpoeder op in een beetje koude melk.

Doe de rest van de melk in een pan met 25 gram suiker.

Als de melk kookt, roer het mengsel koude melk en custard erdoor.

Neem de pan van het vuur

Serveer de gestoofde appeltjes in een schaal, en giet de hete custard over de appeltjes

 

Serveertip:

U kunt dit gerecht zowel warm als koud eten.