Contact Opnemen

Aardappel-preiragout met ham en kaas

Prijs:0.00EUR

2 personen

 

Ingrediënten:
• krieltjes / stevige aardappel in blokjes(450 g)
• 1/2 liter kippenbouillon (van tablet)
• 1 eetlepel boter
• prei (400 g)
• 100 ml room culinair (pakje a 200 ml)
• 2 x 75 g achterham, in reepjes
• 100 g kaas, in kleine blokjes
• 1 eetlepel basilicum

 


Bereiding:
Krieltjes in bouillon in 7 min. beetgaar koken en dan afgieten (vocht nog niet wegspoelen). In braadpan boter verhitten en prei 3 min. roerbakken. Krieltjes, 100 ml kookvocht, room en ham erdoor roeren. Geheel 2 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kaas en kruiden door ragout roeren en kort verwarmen tot kaas begint te smelten. Ragout over twee diepe borden verdelen