Contact Opnemen

Macaroni met spek, pastinaak en rozemarijn

Prijs:0.00EUR

voor 4 personen

 

Ingredienten:

  • boter
  • 4 teentjes knoflook
  • 600 gram pastinaak
  • 300 gram magere biologische spekblokjes(echt of kunstvlees)
  • rozemarijn
  • parmezaanse kaas
  • 400 gram macaroni of andere pasta
  • peper en zout

 

Bereiding:

Doe wat boter in de koekenpan en bak de spekjes hierin uit.

Schil de pastinaak en snijd ze in min of meer gelijke blokjes.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Als het spek lekker bruin is de pastinaakblokjes erdoor scheppen.
Knoflook teentjes pellen en in dunne plakjes snijden.
Dit samen met rozemarijn in de pan doen.
Alles ongeveer 5 minuten(mag ook langer) bakken op laag vuur.
Even proeven of de pastinaak gaar is en of er meer kruiden bij moeten.
Peper erover strooien en door de gare pasta scheppen.

Strooi er naar smaak Parmezaanse kaas overheen.