Contact Opnemen

Warme appel-peren taartjes

Prijs:0.00EUR

 

Voor 4 personen

 

Ingrediënten:

  • 4 plakjes bladerdeeg (diepvries, pak a 10 plakjes)
  • 1 goudreinet
  • 1 handpeer
  • 2 el citroensap
  • 1 zakje walnoten (50 g)
  • 4 eetlepels honing

 

Materialen:

  • Lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm

 

 

Bereiding:

Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.

Appel en peer schillen, klokhuizen verwijderen en in blokjes snijden.

Fruit mengen met citroensap. Walnoten grof hakken. Walnoten en honing door fruit scheppen.

Vormpjes invetten en bekleden met bladerdeeg. Fruit-notenmengsel in vormpjes scheppen.

Overhangende punten over vulling heen vouwen.

Taartjes in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.

Laat de taartjes daarna ongeveer 10 minuten afkoelen voordat u ze eet.

 

Tip:

Lekker met een bolletje kaneelijs.