Spinaziepasta
Prijs:0.00EUR
4 personen
Ingrediënten:
- 300 g fusilli (pasta)
- 250 g spekreepjes
- 1 beker crème fraîche (125 g)
- ruim 500 gram spinazie
- 2 tomaten, in kleine blokjes
- 50 g geraspte kaas
Bereiding:
Kook de fusilli in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Bak de spekreepjes in een koekenpan met antiaanbaklaag in 8 minuten bruin en krokant.
Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met (versgemalen) peper.
Meng de spekjessaus door de warme pasta en schep dit in een grote pan op laag vuur.
Voeg hand voor hand anderhalve zak spinazie door de pasta.
Neem de pan van het vuur. Breng de pasta op smaak met zout en (versgemalen) peper.
Schep de rest van de spinazie door de pasta.
Bestrooi de pasta voor het serveren met de tomatenblokjes en kaas naar smaak.