Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Groenteloempia’s

Recepten » Voorgerechten

Geef uw waardering!
(17 Stemmen)

4 personen

 

Ingrediënten:
• 10 vellen filodeeg, diepvries
• 2 eieren, losgeklopt
• 0.5 winterwortel, geschild en grog geraspt
• 20 sugersnaps, in lange reepjes
• 50 gram taugé
• 1liter frituurolie (arachideolie / zonnebloemolie)

 

 

Bereiding:
Laat de vellen filodeeg ontdooien onder een vochtige theedoek. Neem een eetlepel van de geklopte eieren apart en maak van de rest een omelet. Snijd de omelet in reepjes. Vouw de deegvellen dubbel. Verdeel aan één kant de groenten en omeletreepjes over de breedte op het deeg. Bestrijk de rest van het deeg met een beetje losgeklopt ei. Vouw de zijkanten van het deeg naar binnen en rol de loempiaatjes op. Verhit de olie tot 180 graden. Leg de loempiaatjes in een frituurmandje en frituur ze met een paar tegelijk in circa 3 minuten lichtbruin.

 

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*

U bevindt zich hier: Recepten » Voorgerechten » Groenteloempia’s