Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Andijviestamppot met paprika en lente-ui

Recepten » Hoofdgerechten

Geef uw waardering!
(8 Stemmen)

4 personen

 

Ingrediënten:
• 1.5 kg kruimige aardappels
• 1 rode paprika
• 1 lente-uitje
• 200 gram rundergehakt
• 1 dl melk
• 1 struik andijvie
• 1 blokje runderbouillon
• 200 gram (magere) rookworst

 


Bereiding:
Snijd de paprika in reepjes en het lente-uitje in stukjes. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met het runderbouillonblokje in ca 20 min. gaar. Was de andijvie en laat goed uitlekken. Verwijder de harde nerven en snijd het blad in reepjes. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in een koekenpan het gehakt rul. Bak de paprika even mee. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Verwarm de melk. Giet de aardappels af, stamp ze fijn met de melk en meng de andijvie, het gehaktmengsel en de lente-ui erdoor. Snijd de rookworst in stukken. Schep de stamppot op borden. Leg op ieder bord een paar stukken rookworst.
 

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*