Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Aardbeiensalade met geitenkaas

Recepten » Bijgerechten koud

Geef uw waardering!
(9 Stemmen)

2 personen

 

Ingrediënten:
• 250 g aardbeien
• 2 eetlepels balsamicoazijn
• (versgemalen) zwarte peper
• 150 g zachte geitenkaas (bijvoorbeeld Bettine Blanc)
• 1 zakje veldsla (75 g)
 

 

Bereiding:
Aardbeien voorzichtig wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden. Aardbeiplakjes mengen met azijn en peper en ca. 1 uur in koelkast laten intrekken. Aardbeien in lekvrij bakje meenemen. Geitenkaas en zakje veldsla meenemen. Veldsla over vier bordjes verdelen. Aardbeien erop scheppen en geitenkaas boven aardbeien verkruimelen.
 

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*