Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Kruidenboter

Recepten » Voorgerechten

Geef uw waardering!
(18 Stemmen)

Ingrediënten:
• 125 g roomboter ongezouten (op kamertemperatuur)
• 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g), fijngesneden
• 1 schaaltje verse peterselie (20 g), fijngesneden
• 1 handje rucola (sla,zak a 75 g), fijngesneden

 


Bereiding:
Meng met een vork de roomboter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als je hem een halfuur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
 

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*

U bevindt zich hier: Recepten » Voorgerechten » Kruidenboter