Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Koolraap speciaal

Recepten » Hoofdgerechten

Geef uw waardering!
(13 Stemmen)

4 personen

 

Ingrediënten:
• 25 gram boter
• 1 koolraap
• 0.5 theelepel kerrie
• 0.5 deciliter melk
• 1 deciliter water
• 0.5 bouillontablet
• 2 eetlepels bloem
• 2 plakken ham
• Geraspte kaas
• Peterselie naar behoefte

 

Bereiding:
De koolraap ca. 3 minuten bakken in de boter en de kerrie, daarna de melk, het water en het bouillontablet toevoegen. Dit 15 minuten zachtjes laten koken. 2 eetlepels bloem aanmengen met water. Dit al roerende toevogen en nog 5 minuten zachtjes koken. De ham in dobbelsteentjes snijden, de peterselie erdoor roeren. Dit gerecht overdoen in een ingevette vuurvaste ovenschaal en bestrooien met de geraspte kaas en lichtbruin laten worden (ca. 20 minuten)

 

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*

U bevindt zich hier: Recepten » Hoofdgerechten » Koolraap speciaal