Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Slastamppot met shoarmavlees

Recepten » Hoofdgerechten

Geef uw waardering!
(11 Stemmen)

4 personen

 

Ingrediënten:
• 1 1/2 kg kruimige aardappels
• 2 kroppen ijsbergsla
• 500 g shoarmavlees
• 3 eetlepels olie
• 150 ml melk (warm)
• 25 g boter
• versgemalen zwarte peper

 


Bereiding:
Schil de aardappels, snijd ze in stukken, was ze en kook ze in 20 minuten gaar. Verwijder de onderkant van de kroppen ijsbergsla, snijd de kroppen in vieren en daarna in repen van 1-2 cm breed. Verhit de olie in een koekenpan en bak het shoarmavlees al omscheppend bruin en gaar. Giet de aardappels af en stamp ze grof met de melk en boter. Breng de puree op smaak met zout en peper. Schep de sla in gedeelten door de puree en warm de stamppot op laag vuur door tot de sla gaat slinken. Schep de stamppot in vier diepe borden en verdeel het shoarmavlees erover. (ook lekker met Romaine sla)
 

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*

U bevindt zich hier: Recepten » Hoofdgerechten » Slastamppot met shoarmavlees