Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Hachee

Recepten » Hoofdgerechten

Geef uw waardering!
(18 Stemmen)

Ingrediënten:

  • 800gr. runderpoulet
  • 5 dl. water
  • 5 dl. azijn
  • 500gr. dikke uien
  • 5 eetlepels perenstroop
  • 2 plakken ontbijtkoek
  • 3 blaadjes laurier
  • 2 kruidnagels
  • peper uit de molen en zout

 

Bereiding:

De poulet 24 uur marineren in water en azijn(50/50) met zout peper laurier en kruidnagels.
Het goed uitgelekte vlees aanbraden en afblussen met de marinade.

De grof gesneden uien apart braden en bij het vlees erbij voegen.
Het geheel ongeveer 2 uur laten sudderen in de marinade(van tijd tot tijd het schuim er af scheppen)

Als het vlees gaar is de plakken ontbijkoek en de perenstroop toevoegen.

Peper en zout zonodig toevoegen en als het geheel te zuur is dan doe er dan nog wat perenstroop bij.

 

Tips:
Opdienen met appelmoes, mayonaise en dikke zelf gemaakte frites.

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*

U bevindt zich hier: Recepten » Hoofdgerechten » Hachee