Spinaziepasta
Recepten » Hoofdgerechten
Geef uw waardering!
(56 Stemmen)
4 personen
Ingrediënten:
- 300 g fusilli (pasta)
- 250 g spekreepjes
- 1 beker crème fraîche (125 g)
- ruim 500 gram spinazie
- 2 tomaten, in kleine blokjes
- 50 g geraspte kaas
Bereiding:
Kook de fusilli in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Bak de spekreepjes in een koekenpan met antiaanbaklaag in 8 minuten bruin en krokant.
Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met (versgemalen) peper.
Meng de spekjessaus door de warme pasta en schep dit in een grote pan op laag vuur.
Voeg hand voor hand anderhalve zak spinazie door de pasta.
Neem de pan van het vuur. Breng de pasta op smaak met zout en (versgemalen) peper.
Schep de rest van de spinazie door de pasta.
Bestrooi de pasta voor het serveren met de tomatenblokjes en kaas naar smaak.
Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!
VitamientjeIJsselmuiden 26-11-2011 21:59 |
Dat is dan weer leuk om te horen dat er genoten word van onze recepten en vooral dus ook van onze lekkere verse groenten........ Voor een ieder dus zeer aan te raden veel recepten en producten te proberen. mvg Vitamientje |
---|---|
ineke van de PijpekampZeewolde 25-11-2011 09:33 |
heerlijk deze spinaziepasta ik heb je gister gemaakt en het is voor herhaling vatbaar gr Ineke |