Wat kunnen wij voor u betekenen? Bestelling plaatsen?
nieuwsbrief
Welk fruit vind jij het lekkerst?
Mandarijn
Banaan
Aardbei
Appel
Sinaasappel
Druif
Kiwi

Gevulde tomaat met haring in roomsaus

Recepten » Voorgerechten|Recepten » Bijgerechten koud

Geef uw waardering!
(9 Stemmen)

4 personen

 

Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 1 pot haring in milde roomsaus (310 g)
  • 8 trostomaten
  • 4 blaadjes kropsla
  • 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)

 

Bereiding:

Ui pellen en snipperen. In kom ui door haring scheppen. Met zout en peper op smaak brengen.

Tomaten wassen, kapjes eraf snijden en zaadjes verwijderen. Bieslook fijnknippen.

Tomaten met haringmengsel vullen en met bieslook garneren.

Kropsla over vier borden verdelen en tomaatjes erop zetten. 

 

Tips / opmerkingen? Vul hieronder in!

*
*
*
*
Niet leesbaar? Klik hier voor ander woord.
*